promjena jezika: hrvatski | english
VIDEO PREZENTACIJE
ALFA ROMEO - TEST 1 ALFA ROMEO - TEST 2 ALFA ROMEO - TEST 3 ALFA ROMEO - TEST 4 ALFA ROMEO - TEST 5 Vidi sve video sadržaje
ANKETA
Kako vam se sviđaju naše nove stranice?
Odlično
Super

Uvjeti prodaje

1. MALOPRODAJA

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

Kupnja

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija „košarica“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju kreditnom karticom ili uplatom prema ponudi.

Vašu kreditnu karticu teretimo na dan narudžbe, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata.

Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "Moj račun“. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Promjenom količine automatski se mijenja i cijena. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stanici pod imenom „Košarica“.

Svi gore navedeni uvjeti kupnje vrijede za područje cijele Republike Hrvatske.

Naplata/autorizacija

Naručene proizvode, kupac će platiti kreditnim karticama American Express, MasterCard i Visa, prema narudžbi. Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom, tada možete, ukoliko ste državljanin Republike Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj, platiti uplatom na žiro-račun obrta MARIAL u skladu s ponudom prema kojoj se vrši uplata.

Sigurnost

Obvezujemo se primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 128-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija.MARIAL ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine.

Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu, kao i putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena.

AMEX SIGURNOST  MASTER CARD SECURE CODE VISA 

Dostava

Cijena dostave unutar Hrvatske je 50 kn, a za ostale europske zemlje 150 kn. Rokovi dostave su do 20 radnih dana. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku. Naručeni proizvod je potrebno izvaditi iz pakiranja postaviti u skladu s uputama za montažu.

Reklamacije


Obrt MARIAL jamči da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 10 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca. Kupčevo je pravo da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:

  • dostava proizvoda koji nisu naručeni
  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom pakiranja

Isporuke

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

Ostali uvjeti prodaje

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

Račun šaljemo poštom zajedno sa naručenim proizvodom. Na računu su napisani ovdje navedeni uvjeti prodaje. MARIAL zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

AMEX MASTER VISA

PRAVNE ODREDBE

Korištenje stranica www.marial.hr

Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi MARIAL, Jagatići 11, 10020 Zagreb, te služe kao elektroničko prodajno mjesto - Web shop.MARIAL ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i proizvodi na stranicama www.marial.hr su vlasništvo MARIAL-a. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

2. VELEPRODAJA

Kontakt podaci veleprodaje:

MARIAL
Jagatići 11
10020 Zagreb
Tel:01/654-6539
Fax:01/654-6539
E-mail: d.maricic@marial.hr  GSM: +38538/671-395