promjena jezika: hrvatski | english
VIDEO PREZENTACIJE
ALFA ROMEO - TEST 1 ALFA ROMEO - TEST 2 ALFA ROMEO - TEST 3 ALFA ROMEO - TEST 4 ALFA ROMEO - TEST 5 Vidi sve video sadržaje
ANKETA
Da li volite Alfa Romeo?
Da
Ne

Uvjeti korištenja

1. UVJETI KORIŠTENJA

Preuzimanje i ispis bilo kojeg materijala i/ili sadržaja dostupnog na internet stranicama www.marial.hr, te pregled takvih materijala i sadržaja moguće je samo u osobne svrhe.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela, bez izričitog pismenog dopuštenja vlasnika MARIAL-a i drugih nositelja autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

2. AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i usluge na internet stranicama www.marial.hr zaštićeni su autorskim pravima, koja pripadaju MARIAL-u ili su ustupljena istom kao pravo iskorištavanja autorskih prava pripadajućih autorskih djela.

Sadržaji (fotografije, slike, video, tekstovi i sl.) na internet stranicama www.marial.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati niti na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog pristanka vlasnika MARIAL-a.

Sadržaji objavljeni na internet stranicama www.marial.hr mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:

  • korisnik se smije koristiti sadržajima jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava obrta MARIAL i trećih osoba;
  • korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama, bez prethodnog pisanog pristanka vlasnika MARIAL-a.

3. ZAŠTITA PRIVATNOSTI

MARIAL se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika internet stranica www.marial.hr.

MARIAL obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MARIAL-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti

4. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Korisnik potvrđuje svoju suglasnost da obrt MARIAL vl. Zdravko Maričić nema nadzor niti dužnost poduzeti bilo kakvu radnju, niti se može smatrati odgovornim za sljedeće:

  •  za to koji se korisnik koristi uslugama i sadržajima internet stranica www.marial.hr;
  • za učinak, koji sadržaj i usluge na internet stranicama www.marial.hr imaju ili bi mogli imati na korisnike;
  • za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj i usluge na internet stranicama www.marial.hr;
  • za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja i usluga dostupnih na internet stranicama www.marial.hr.

MARIAL nije odgovoran korisniku niti trećim osobama za štetu, bilo imovinsku, bilo neimovinsku, koja je povezana s korištenjem sadržaja i uslugama na internet stranicama www.marial.hr. Prihvaćanje odricanja od odgovornosti obrta MARIAL nužan je preduvjet korištenja sadržaja i usluga internet stranica www.marial.hr.

MARIAL ne garantira korisnicima da će internetske stranice i usluge www.marial.hr funkcionirati bez pogrešaka i prekida.

5. DRUGE INTERNETSKE STRANICE

Internet stranice www.marial.hr može sadržavati i veze s drugim internet stranicama (linkovi), koje su kreirale treće osobe. MARIAL nema nadzor na navedenim internet stranicama, te se stoga potpuno odriče svake odgovornosti za sadržaj na internet stranicama, koje su kreirale treće osobe.